Villerville

Geplaatst op

Villerville

Een deel van de film “Un Singe en Hiver” werd hier opgenomen. Het is een Franse film uit 1962, geregisseerd door Henri Verneuil, met Jean Gabin en Jean-Paul Belmondo in de hoofdrollen. De film was een commercieel en kritisch succes bij de release en won verschillende prijzen, waaronder de César Award voor beste film. Het wordt beschouwd als een klassieker van de Franse cinema.

Un singe en hiver - Villerville

Villerville is een schilderachtig kustplaatsje in de regio Normandië in Frankrijk, op slechts een paar kilometer van de beroemde badplaats Deauville. Het stadje staat bekend om zijn charmante architectuur en rustige sfeer, waardoor het de perfecte bestemming is voor wie op zoek is naar een meer ontspannen vakantie-ervaring. Bezoekers kunnen de pittoreske straatjes met traditionele vakwerkhuizen en leuke boetiekjes verkennen.

Een van de belangrijkste attracties van Villerville is het strand, dat een rustig en rustig alternatief biedt voor de populairdere stranden van Deauville. Bezoekers kunnen genieten van het prachtige uitzicht op zee terwijl ze ontspannen op het strand of een ontspannen wandeling maken langs de boulevard.

Al met al is Villerville een charmante en rustige badplaats die bezoekers een glimp biedt van het traditionele Franse dorpsleven in combinatie met de schoonheid van de Normandische kustlijn. Het is een perfecte bestemming voor wie op zoek is naar een ontspannen en rustige vakantie in de buurt van de beroemde badplaats Deauville.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *