Sarzeau zomer 2023

Geplaatst op

Sarzeau zomer 2023

Ontdek de rustige charme van Sarzeau, een verborgen juweel in de schilderachtige regio Bretagne.

Sarzeau is een stad in Bretagne, op het schiereiland Rhuys dat de zuidelijke rand van de Golf van Morbihan vormt. Sarzeau heeft een klein centrum rond de 17e-eeuwse kerk Saint-Saturnin en een havengebied dat Port du Logeo wordt genoemd. De gemeente omvat zowel de noord- als de zuidkust van dit deel van het schiereiland.

Ons bezoek aan dit betoverende stadje in juni 2023 heeft ons gefascineerd en verlangend naar meer achtergelaten. Sarezau straalt rust uit en heeft een adembenemende natuurlijke schoonheid die je zal betoveren.

Met zijn idyllische omgeving biedt Sarezau een vredige ontsnapping aan de drukte van alledag. Van de schilderachtige straatjes met charmante huisjes tot het adembenemende uitzicht op de kust, elke hoek van Sarezau is een lust voor het oog.

Of je nu wandelt langs de ongerepte stranden, het weelderige platteland verkent of geniet van de heerlijke plaatselijke keuken, Sarezau belooft een onvergetelijke ervaring. Mis de kans niet om jezelf onder te dompelen in deze verborgen schat van Bretagne.

Kom en ontdek de charme van Sarezau en laat de rust uw ziel verjongen!

Hieronder foto’s onderweg en bij onze aankomst.

Hieronder enkele foto’s van het centrum van Sarzeau.

Hieronder enkele foto’s van het vakantiehuis!  Link naar booking


Brittany flag
overzicht Bretagne