Aankomst in Kutaisi en bezoek aan de Tskaltubo Spa

Geplaatst op

Onthulling van rust: Tskaltubo Gardens Guest House en Spa

Op ongeveer 20 minuten van de luchthaven van Kutaisi ligt een fantastisch resort, Tskaltubo Gardens, een pension met een spa.

In het hart van Georgië lonkt het Tskaltubo Gardens Guest House and Spa, een toevluchtsoord voor wie tot rust wil komen. Dit toevluchtsoord verweeft de schoonheid van de natuur naadloos in zijn weefsel en hult gasten in sereniteit.

Tegen een achtergrond van bloeiende tuinen staat de spa centraal. Er wacht je een symfonie van behandelingen, op basis van lokale kruiden en tradities. Van rustgevende massages tot mineraalrijke thermale baden, ontspanning kent geen grenzen.

Als de schemering valt, verwelkomt het gastenverblijf met gezellige kamers die modern comfort combineren met rustieke allure. Het restaurant in de tuin biedt een boerderij-tot-tafel ervaring, en prikkelt de smaakpapillen met regionale smaken.

Tskaltubo Gardens is niet zomaar een halte op de kaart; het is een doorgang naar verjonging. Het is een bewijs van de samensmelting van natuur en ontspanning en blijft in het geheugen gegrift, een geliefde ontsnapping aan het alledaagse.

Tskaltubo Gardens Facebook

Ideaal om te ontspannen na de stressvolle reis van Charleroi naar Kutaisi. Gelukkig een rechtstreekse vlucht, maar 4 uur vertraagd.

Tskaltubo Gardens (link booking com)

Eerste indrukken van de SPA